Интернет презенцаија користи ”колачиће”. Наставком прелиставања интернет презентације сагласни сте са коришћењем ”колачића”!

Душаново купиново вино је десертно воћно вино које настаје ферментацијом сока добијеног цеђењем свежих плодова купине. Садржи 10,5% алкохола и карактерише га снажан укус. Добијено је од плодова купине из сопствених засада, који се налази у месту Купиник.

Душаново купиново вино је рубин црвене боје, слаткасто-киселкастог укуса и карактеристичног мириса на купину.

Душаново купиново вино има избалансиране киселине тако да га одликује свежина и одговарајући ниво сласти да освоји сва чула. Прави по традиционалној рецептури како би благотворно утицало на здравље и уз савремену технологију да би се у њему уживало.

Душаново вино Вишања је десертно воћно вино које је добијено од вишања из сопственог засада који се налази у селу Купиник.

Краси га интезивна црвена боја, слаткасто-киселкасти укус и препознатљив мирис вишања.

Нестварни мирис вишања који заводи сва чула, употпуњен је одличним балансом сласти и киселина, који чине ово вино незаборавним избором сваког сладокусца.

Веома живахне киселине које су карактеристичне за вишње дају вину свежину и јединствен укус који дуго траје.

Душаново вино Бресква је полуслатко вино настало од потпуно зрелих, сочних и миришљавих брескви.

Веома је ароматично, нежно жуте боје, очаравајућег мириса и освежавајућег слаткастог укуса карактеристичног за брескву.

Изражен мирис брескви, лагана структура вина која је проткана слатким тоновима и освежавајућим воћним киселинама, идеална су комбинација за свакодневно уживање.

Завртите чашу и препустите се мирису и укусу лета који смо сачували у свакој боци овог вина.